Brasserie Boudewijn: Een Onweerstaanbare Lunchdeal in Heemstede

Brasserie Boudewijn in Heemstede nodigt u uit om te genieten van een heerlijke lunchervaring, perfect voor wie op zoek is naar kwaliteit en gemak. Onze lunchdeal van €29,50 biedt alles wat u nodig heeft voor een uitgebreide en verfijnde lunch in een ontspannen sfeer.

De Lunchdeal

Deze aantrekkelijke lunchdeal omvat:

  • Vers brood geserveerd met gezouten roomboter om uw lunch goed te beginnen.
  • Twee gerechten naar keuze van onze uitgebreide lunchkaart. Of u nu zin heeft in een licht koud gerecht, zoals tonijn met avocado en ponzu, of een warm gerecht zoals de entrecôte met rösti en haricots verts, u stelt zelf uw perfecte maaltijd samen.
  • Een glas huiswijn om uw maaltijd compleet te maken. Onze bediening helpt u graag met een passende wijnkeuze.

Bij Brasserie Boudewijn draait het om genieten zonder pretenties. Onze kleine gerechten zijn ideaal om te proeven en te delen, waardoor elke lunch een ontspannen en culinaire ervaring wordt​.

Gezellige en Toegankelijke Sfeer

Brasserie Boudewijn staat bekend om haar warme en gastvrije sfeer. Of u nu komt voor een zakelijke lunch, een informele maaltijd met vrienden, of gewoon een pauze wilt nemen tijdens uw dag, ons restaurant biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. De combinatie van rustiek en modern in ons interieur zorgt voor een ontspannen ambiance waar iedereen zich thuis voelt​.

Een Verplichte Stop voor Lokale Smaken

Naast de lunchdeal biedt Brasserie Boudewijn een menu dat seizoensgebonden is en lokaal geproduceerde ingrediënten benadrukt. Hierdoor krijgt u niet alleen heerlijke gerechten, maar ondersteunt u ook de lokale gemeenschap​!

Bent u klaar om deze ervaring te beleven? Bezoek onze website om meer te weten te komen en reserveer vandaag nog uw tafel!

Volg ons ook op Instagram om leuke foto’s en video’s te zien van ons restaurant en om op de hoogte te blijven van evenementen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *